stock_aerial_view_of_forest.jpg

DALTI: Dutch Association of Logistics and Transport IT Suppliers

De transport- en logistiekbranche is volop in ontwikkeling. We hebben als branchegenoten al veel stappen gezet, tegelijkertijd liggen er ook nog volop kansen. Talloze mogelijkheden om meer of beter samen te werken, slimmer om te gaan met gegevens en om als branche op te treden als eenduidige gesprekspartner. Hieraan dragen wij graag ons steentje bij en daarom zijn wij aangesloten bij DALTI: Dutch Association of Logistics and Transport IT Suppliers. Wat onze rol als bestuurslid precies inhoudt? Dat vertellen we je hier!

Wat is DALTI?

In 2018 besloten Filogic en zes andere bedrijven de handen ineen te slaan en een vereniging op te richten voor ICT-leveranciers die actief zijn in de transport- en logistiekbranche. Het gezamenlijk doel is om als verbinder een bijdrage te leveren aan kwalitatief goede én veilige ICT voor de sector. DALTI bestaat uit specifieke werkgroepen voor de volgende focusgebieden:

Waarom is Filogic bestuurslid bij DALTI?

Als ICT-leverancier in de transport en logistiek vinden we het belangrijk om verbonden te blijven met branchegenoten. Ze zeggen niet voor niets: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”. Daarom besloot Jitske Brink de rol van penningmeester bij DALTI op zich te nemen.

Wat betekent dit voor jou als transportondernemer?

Als vereniging bundelen we onze krachten om de transport- en logistiekbranche verder te helpen. Daarnaast zijn we hierdoor altijd als een van de eersten op de hoogte van relevante ontwikkelingen en kunnen we ons transport management systeem naadloos aansluiten op jouw wensen. Zo zijn we door de nauwe samenwerking onder meer instaat om ons OpenTMS dusdanig in te richten dat koppelingen met andere leveranciers binnen no time mogelijk zijn.

Wil je meer weten over deze samenwerking? Neem gerust contact met ons op of bekijk de website van DALTI!

Testimonials

Star talk

Ontdek de ervaringen van anderen met Filogic OpenTMS! Deze transportorganisaties gingen je al voor en profiteren van alle mogelijkheden van ons moderne TMS.

“Filogic is een bedrijf waarmee je makkelijk kunt schakelen, via korte lijnen. Direct vanaf het begin hadden we voor 95% een match en het overige deel hebben we samen opgelost. Bij grote partijen merk je dat dit soort dingen vaak lang duren. Bij Filogic is het snel sparren en op korte termijn zaken oplossen. Dit is heel belangrijk voor ons. Het houdt ons in beweging en voorbereid op de toekomst!” 

Jack van der Gugten

Hoek Flowers

 “Binnen twee maanden was Filogic OpenTMS geïmplementeerd. Mijn planners en chauffeurs raakten al snel gewend aan deze nieuwe manier van werken. Na één maand was iedereen overtuigd en enthousiast. Mijn planners geven aan dat ze zich beter kunnen focussen en flink wat tijd besparen. Dus tegen ondernemers die nog twijfelen wil ik zeggen: probeer het gewoon.”

Theo Bos

MSS Transport

“Op ieder moment en vanaf elke plek heb je toegang tot de juiste informatie. Chauffeurs zien direct op wat voor locatie ze welke order moeten leveren. Ik ben blij dat iedereen met Filogic OpenTMS overweg kan en dat we met z’n allen lekker bezig zijn. Uiteindelijk is het belangrijkste dat het transport goed wordt uitgevoerd en onze opdrachtgevers tevreden zijn.”

Myron Bishaie

Van de Lagemaat Transport

“Met Filogic OpenTMS hebben we een helder overzicht van onze planningen. Dit is erg wenselijk, want er wordt steeds vaker gevraagd wanneer een order wordt geleverd. In het digitale vrachtdossier staat ook precies wat per auto is geladen. En de lay-out van de eCMR ziet er altijd hetzelfde uit. Als één geheel, lekker professioneel.”  

Toine Slob

Meever & Meever