stock_aerial_shot_of_dutch_highway.jpg

STUKGOED

DOELGROEP

Efficiënte routes en een handig planbord

Bij het vervoer van stukgoed is het samenstellen van efficiënte routes van groot belang, waarmee je levering aan verschillende klanten slim combineert. Daarnaast wil je inzicht hebben in wat er precies vervoerd wordt en welke wagens nog ruimte hebben voor extra lading.

Slim plannen

In Filogic TMS vind je in je planbord een overzicht van alle ophaal- en afleveradressen. Met een duidelijk kaart zie je in één oogopslag de geplande routes én plan je de meest efficiënte route. Daarnaast berekent het systeem of er nog ruimte in de wagen is of dat deze juist overgepland is. Zo voorkom je problemen en zorg je altijd voor een efficiënte planning.

Alle eenheden en opties in het TMS

Als transporteur van stukgoed vervoer je heel veel verschillende dingen en het is belangrijk om hierin goed inzicht te hebben. Daarom kun je in Filogic OpenTMS alle soorten eenheden en opties kwijt. Zo weet je altijd precies wat er wanneer vervoerd is.

Planpakket op maat

Het is onnodig om met grote, complexe planpakketten te werken. Daarom zet je in Filogic OpenTMS eenvoudig alle informatie uit die niet relevant is voor jouw type vervoer.

Zo doen collega’s het!

Benieuwd naar de ondernemersverhalen van collega’s uit het stukgoedtransport en hun ervaringen met Filogic OpenTMS? Ontdek het verhaal van:

Ontdek Filogic OpenTMS helemaal gratis!

Wil je meer weten over dit plansysteem voor transport van stukgoed? De basislicentie is en blijft helemaal gratis en is vervolgens naar wens uit te breiden met extra functionaliteiten.

Maak een gratis account aan en neem geheel vrijblijvend een kijkje in het TMS!

Gratis ons TMS gebruiken?

Dit gaat je tijd en geld besparen

  • Binnen een paar minuten direct aan de slag

  • Twee weken lang gratis Premium features

  • Na twee weken blijft het OpenTMS gratis te gebruiken

  • Je zit nergens aan vast

  • Volledig én veilig in de cloud

Ja, graag

Testimonials

Star talk

De mening van onze klanten betekent veel voor ons. Wij geloven in samen starten, samen groeien en samen ontwikkelen.

De feedback van onze klanten is dan ook de belangrijkste input voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten binnen het Filogic TMS. Zo weten we zeker dat het aansluit bij jouw wensen.

“Filogic is een bedrijf waarmee je makkelijk kunt schakelen, via korte lijnen. Direct vanaf het begin hadden we voor 95% een match en het overige deel hebben we samen opgelost. Bij grote partijen merk je dat dit soort dingen vaak lang duren. Bij Filogic is het snel sparren en op korte termijn zaken oplossen. Dit is heel belangrijk voor ons. Het houdt ons in beweging en voorbereid op de toekomst!” 

Jack van der Gugten

Hoek Flowers

“Binnen twee maanden was Filogic OpenTMS geïmplementeerd. Mijn planners en chauffeurs raakten al snel gewend aan deze nieuwe manier van werken. Na één maand was iedereen overtuigd en enthousiast. Mijn planners geven aan dat ze zich beter kunnen focussen en flink wat tijd besparen. Dus tegen ondernemers die nog twijfelen wil ik zeggen: probeer het gewoon.”

Theo Bos

MSS Transport

“Op ieder moment en vanaf elke plek heb je toegang tot de juiste informatie. Chauffeurs zien direct op wat voor locatie ze welke order moeten leveren. Ik ben blij dat iedereen met Filogic OpenTMS overweg kan en dat we met z’n allen lekker bezig zijn. Uiteindelijk is het belangrijkste dat het transport goed wordt uitgevoerd en onze opdrachtgevers tevreden zijn.”

Myron Bishaie

Van de Lagemaat Transport

“Met Filogic OpenTMS hebben we een helder overzicht van onze planningen. Dit is erg wenselijk, want er wordt steeds vaker gevraagd wanneer een order wordt geleverd. In het digitale vrachtdossier staat ook precies wat per auto is geladen. En de lay-out van de eCMR ziet er altijd hetzelfde uit. Als één geheel, lekker professioneel.”  

Toine Slob

Meever & Meever